Όχι άλλη ελπίδα, ήρθε ο καιρός για Γνώση!

2018-07-28

Το να ζεις με την ελπίδα είναι καλό μέχρι να αποκτήσεις την Γνώση. Τότε πια δεν χρειάζεσαι την ελπίδα γιατί δημιουργείς τον κόσμο σου όπως εσύ επιθυμείς. 

Ο άνθρωπος ζει την ζωή του πιστεύοντας πως είναι έρμαιο των καταστάσεων και των συνθηκών που δημιουργούνται εξωτερικά και ανεξάρτητα από αυτόν. Ζει σε έναν εχθρικό και δύσκολο κόσμο και δίνει έναν άνισο και άδικο αγώνα.

Πώς να ζήσεις σε ένα τέτοιο κόσμο; Τι ελπίδα υπάρχει; Ποιος Θεός θα ήθελε να δημιουργήσει έναν τέτοιο κόσμο; Γιατί να τον δημιουργήσει αν δεν είναι απίστευτα χαιρέκακος!

Συγχωρέστε με αλλά ο Θεός που γνωρίζω εγώ είναι ο Θεός της Αγάπης. Ο Θεός που έχει φυτέψει στην κάρδια του καθενός μας την Γνώση του ποιοι πραγματικά είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε. 

Τη Γνώση ότι είμαστε παιδιά Του, θεοί κι εμείς, ικανοί να πραγματοποιήσουμε θαύματα. 

Την Γνώση ότι ο πραγματικός μας Εαυτός, όταν απαλλαγεί από τις παγίδες και τα δεσμά του εγωισμού, είναι ελεύθερος. 

 Ελεύθερος από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού από τα άλλα πλάσματα και το Θεό. 

Ελεύθερος από το τυχαίο, αφού γνωρίζει ότι η θέληση του δεν μπορεί να μεταβληθεί ή να κατευθυνθεί από έξω. Αντίθετα γνωρίζει ότι αυτή η θέληση διαμορφώνει το εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της ευτυχίας.

Ο σκοπός της ζωής μας είναι να θυμηθούμε αυτή την Γνώση. 

Να θυμηθούμε ότι δεν είμαστε μοιραίοι. Εμείς επιλεγούμε αυτά που θα ζήσουμε και κανένας άλλος. 

Να θυμηθούμε πως με τις επιλογές μας πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο στον οποίο μας έχει ρίξει ο εγωισμός. 

Να προσπαθούμε κάθε μέρα να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες, που η αγάπη Του έχει βάλει στο δρόμο μας για αυτό τον λόγο. 

Να αγωνιζόμαστε τον ιερό αγώνα της καλοσύνης, της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας, της κατανόησης που θα μας βοηθά μέρα με τη μέρα να φέρνουμε ξανά στην επιφάνεια όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του θεϊκού μας εαυτού. 

Να ανακαλύπτουμε κάθε μέρα την Γνώση που υπάρχει ήδη μέσα μας. Τη γνώση που θα φέρει το τέλος της ελπίδας και της αναμονής, γιατί θα μετατρέψει την ελπίδα στο βίωμα της Αλήθειας μας. Το βίωμα του Νέου Κόσμου της Αγάπης. 

Δεν είμαι προϊόν του κόσμου. Ο κόσμος μου είναι δικό μου δημιούργημα. 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Ο Θεός μου έδωσε πάλι σήμερα ένα υπέροχο δώρο 86400 δευτερόλεπτων. Θα γεμίσω όσο περισσότερα μπορώ από αυτά με αγάπη και φως, για να Τον ευχαριστήσω.
Να θυμάσαι πως η ποσότητα του νερού που θα πάρεις από τον Ωκεανό περιορίζεται μόνο από το δοχείο που θα χρησιμοποιήσεις. -Sean Dragon