Μια συζήτηση πάνω στην Εσωτερική Φιλοσοφία - Μέρος 8ο

2019-12-05

Ναι, πιστεύω σε έναν Θεό, μία Πηγή. Η αγάπη του Θεού είναι σαν ένα δέντρο -το δέντρο ζωής- και έχει πολλούς κλάδους. Κάθε κλάδος έχει τη δική του ταυτότητα και το δικό του όνομα, όπως ο Χριστιανισμός, ο Βουδισμός, ο Ινδουισμός, ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ και ούτω καθεξής. Αλλά είναι όλα κλαδιά του ίδιου δέντρου. - Sri Chinmoy

Ιωάννης: Τι πνευματικός θησαυρός ήταν αυτή η απάντηση! Επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι για να δω αν κατάλαβα καλά.

Η επιθυμία μου ήταν πάντα να βοηθάω τους αδελφούς και τις αδερφές μου -και όπως είπαμε, η σωστή προσέγγιση είναι να υπηρετήσουμε και όχι να βοηθήσουμε- και μέσω αυτού, σκέφτηκα ότι θα εκπληρώσω τη λαχτάρα μου να συνειδητοποιήσω τον Θεό. Αλλά μετά την απάντησή σας, μπορώ να δω ότι η επιθυμία μου θα μπορούσε να είναι ακόμη ένα εμπόδιο στην πορεία μου. Ανεξάρτητα από τις καλές μου προθέσεις, όταν προσπαθώ να υπηρετήσω, ενώ δεν είμαι πραγματικά σε θέση να το κάνω, μπορεί να με βγάλει από το μονοπάτι και να με κάνει να χάσω τον Μεγάλο Στόχο μου.

Έχω βρεθεί σε αυτό το σημείο! Ενοχή, αυτοκατάκριση και θλίψη ήταν το αποτέλεσμα όταν δεν μπορούσα να βοηθήσω όσο ήθελα ή ακόμα χειρότερα όταν προκάλεσα προβλήματα αντί να βοηθήσω. Πώς πηγαίνει το σοφό ρητό;

"Ο δρόμος προς την κόλαση είναι γεμάτος καλές προθέσεις!"

Αλλά αν φτάσω τον Στόχο μου, την Αυτοσυνειδητοποίηση και την Γνώση της ενότητας με το Θεό, τότε θα μπορέσω πραγματικά να υπηρετήσω τους άλλους, γιατί θα γνωρίσω τις δυνάμεις μου και τον τρόπο που μπορώ να το καταφέρω. Έτσι η επιθυμία μου θα εκπληρωθεί επίσης!

Είναι αυτή η έννοια της απάντησής σας, αδελφέ μου;

Manatita: Μερικές από τις ερωτήσεις σου προσπαθούν να κάνουν μια περίληψη αυτού που είπα χρησιμοποιώντας τον δρόμο της διανόησης, κι αυτό με δυσκολεύει. Η υπηρεσία σίγουρα θα μας μεταφέρει στον Θεό. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο καταλαβαίνουμε τη Σέβα (σημαίνει «ανιδιοτελής υπηρεσία») μπορεί να είναι διαφορετικός για τον καθένα από εμάς. Η Σέβα προέρχεται από την Καρδιά και όχι από το μυαλό. Πρόκειται για μια αδυσώπητη ή ανιδιοτελής αναβίωση της αγάπης του Θεού χωρίς προθέσεις, χωρίς προσδοκίες. Υπηρετούμε για χάρη της υπηρεσίας προς τον Θεό. Και πάλι, κάποιος πρέπει να αισθάνεται ότι καλείται να υπηρετεί και αυτό να γίνεται με το σωστό μέτρο. Για να υπηρετήσουμε, πρέπει να ενωθούμε με το Φως, διαφορετικά θα αποδυναμώσουμε τον εαυτό μας.

Οπότε, ναι! Δεν είπα ακριβώς αυτό, αλλά η επιθυμία για συνειδητοποίηση μπορεί να θεωρηθεί ως εμπόδιο στο Ανώτερο Σχέδιο των πραγμάτων. Η θέλησή μας πρέπει να είναι να αγαπάμε τον Θεό για χάρη της αγάπης του Θεού. Αλλά στην αρχή, δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει τον αδιόρατο εγωισμό. Είναι σαν να πρόκειται για αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου μας. Αλλά η Καρδιά είναι πολύ αγαπητή στον Θεό και όσο υπάρχει καθαρότητα προθέσεων, θα σε οδηγήσει στο σωστό Μονοπάτι. Πρέπει να υπηρετήσουμε, να κάνουμε την προσπάθεια και μετά να μεταβούμε σε υψηλότερες σκέψεις.

Η υπηρεσία προέρχεται από την καθαρότητα της Καρδιάς, και μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Ανάμεσα στα άλλα, υπηρεσία είναι να εμπνεύσουμε κάποιον, να τον ξυπνήσουμε από τον πνευματικό λήθαργο, να αγγίξουμε τους άλλους και να φτάσουμε στην Καρδιά τους, να τους προσφέρουμε το Φως μας. Κάποιος μπορεί να κάνει κάποια από αυτά στο σπίτι του. Αλλά ναι, η υψηλότερη μορφή της υπηρεσίας γίνεται από την ψυχή που έχει αυτοσυνειδητοποιηθεί.

Ιωάννης: Αχ! Αυτός ο δρόμος της διανόησης, ο δρόμος του επιστήμονα! Ξέρετε, αυτή πρέπει να είναι η «κατάρα» του να είσαι φυσικός για πάνω από τριάντα χρόνια. Χα! Χα!

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση των αναγνωστών μας και ξέρω ότι πολλοί από αυτούς - κυρίως οι Έλληνες - είναι πιο εξοικειωμένοι με τον δρόμο του νου. Πρέπει να παραδεχτείτε ωστόσο ότι προσπαθώ να υπηρετήσω, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Σας παρακαλώ, λοιπόν, να συγχωρήσετε τη συγκεχυμένη περίληψή μου. Έτσι κι αλλιώς, έχετε πάντα την ικανότητα να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα με τον τρόπο σας! Νομίζω ότι έχετε βρει μπελά με μένα, αλλά είστε πάντα ελεύθερος να σταματήσετε! Χα! Χα!

Η ερώτησή μου απαντήθηκε, οπότε ας προχωρήσουμε. Έχω παρατηρήσει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν μιλάτε για συγχώρεση, αναφέρεστε και στην αυτοπροστασία. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ουσιαστικό θέμα γιατί πιστεύω ότι τα λόγια του Ιησού:

"Εγώ όμως σας λέω να μην αντιστέκεστε στο κακό· αλλά αν κάποιος σε χτυπήσει στο δεξί μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο." (Ματθαίος 5:39),

είναι παρεξηγημένα.

Τι λέτε γι 'αυτό;

Manatita: Ναι, είναι σίγουρα παρεξηγημένα.

Στην πραγματικότητα ήθελα να το αναφέρω προτού καν ρωτήσετε. Το σώμα μας είναι ο ναός και το όργανο του Θεού! Πως θα χρησιμοποιηθεί από τον Θεό, αν επιτρέψουμε να καταπατηθεί; Ο Σρι Κρίσνα ζήτησε από τον Arjuna να αγωνιστεί στο πεδίο της μάχης του Kurukshetra. Ο Arjuna προφασίστηκε πρόβλημα και καθυστέρησε μέχρις ότου ο Σρι Κρίσνα του είπε ότι δεν χρειαζόταν πλέον να πάει αφού αυτοί οι άνθρωποι είχαν ήδη πεθάνει ούτως ή άλλως. Ο Arjuna ήταν ακριβώς το όργανο.

Έτσι μερικές φορές πρέπει να πολεμήσουμε. Το κίνητρο, ωστόσο, πρέπει να είναι καθαρό. Υπάρχει ειλικρίνεια του σκοπού; Καθαρότητα προθέσεων; Θυμηθείτε, το Φως που κατοικεί μέσα σου γνωρίζει τα πάντα. Η Καρδιά ... η Καρδιά! Η πνευματικότητα είναι η γλώσσα της Καρδιάς. Υπάρχει μια ιστορία του Sikh Guru που όχι μόνο συγχώρησε τον στρατιώτη του για τη θεραπεία των τραυμάτων του εχθρού, αλλά τον επαίνεσε για την κατανόηση της Φιλοσοφίας του Γκουρού.

Ο Θεός δεν αποκλείει ποτέ το καθήκον, υπό οποιαδήποτε μορφή. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε το καθήκον μας, παραδίδοντας τα αποτελέσματα στον Θεό. Εκείνος κοιτάζει τις Καρδιές μας και ξέρει την Αλήθεια μας. Όλη η αναστάτωση που κάνουν αυτοί οι πουριτανοί για τις αμβλώσεις! Είναι στην Καρδιά της γυναίκας; Γνωρίζουν το λόγο; Αν μια γυναίκα δίνει το παιδί της, αυτό σημαίνει ότι είναι κακό; Μπορούμε να διαβάσουμε τις προθέσεις της;

Ξέρεις την ιστορία για τον ιερέα και την πόρνη; Με πόση κακία την αντιμετώπισε; Είναι μεγάλη ιστορία, αλλά η ουσία είναι ότι όταν πήγαν στον ουρανό, η γυναίκα έλαβε ένα τεράστιο παλάτι, ενώ ο ιερέας πήρε ένα απλό σπίτι. "Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος." Είπε θυμωμένα. "Κανένα λάθος." Είπε ο Πέτρος. "Κοίτα τη καρδιά της στα αρχεία μας". Τότε ο ιερέας είδε ότι όλη την ώρα που εκείνος έλεγε κακά πράγματα για εκείνη, η γυναίκα ευχαριστούσε τον Θεό και έλεγε πως εκείνος ήταν καλός άνθρωπος. Ζητούσε συνεχώς συγχώρεση που δεν μπορούσε κι εκείνη να είναι το ίδιο καλή και για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να βγάζει τα προς το ζην.

Όλα αυτά, αδελφέ μου, για να σου πω ότι το κίνητρο ή η πρόθεση είναι ζωτικής σημασίας! Με ένα μαχαίρι μπορώ να ξεφλουδίζω φρούτα ή με ένα μαχαίρι μπορώ να μαχαιρώσω κάποιον. Μία μικρή ενέργεια που πραγματοποιείται ανιδιοτελώς χωρίς προσδοκία ανταμοιβής, αξίζει περισσότερο από εγωιστικές ενέργειες που φαίνεται να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι η εσωτερική μας στάση που πρέπει να προσέχουμε.

Έτσι ναι, ίσως χρειαστεί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αλλιώς οι σκληρόκαρδοι και ψυχροί άνθρωποι δεν θα έχουν κανέναν ενδοιασμό να μας στείλουν στον Θεό. Γιατί να το επιτρέψουμε; Τότε δεν θα έχουμε καμία πιθανότητα να εκδηλώσουμε τον Θεό ή να εκτελέσουμε το έργο Του. Πρέπει λοιπόν να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, διατηρώντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπεια και τη ακεραιότητα του χαρακτήρα μας, χρησιμοποιώντας ελάχιστη δύναμη, με χαρά και ενδιαφέρον για τον άλλον στις καρδιές μας.

Τέλος, είναι καλό να είσαι ταπεινός. Η ταπεινοφροσύνη μας επιτρέπει να αποφύγουμε την ψεύτικη σεμνότητα και να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου ατόμου. Όταν αυτό είναι παρόν, δεν αισθανόμαστε καμία επιθυμία να βλάψουμε, ακόμα κι αν πρέπει να προστατευτούμε. Ο Θεός δεν θα ζητήσει από εμάς να είμαστε ο σάκος του μποξ των άλλων, διότι όχι μόνο καθυστερεί την δική μας πρόοδο, αλλά και αυτή των δραστών, οι οποίοι θα παραμείνουν χαμένοι στην άγνοια τους.

Ιωάννης: Συμφωνώ μαζί σας αδελφέ μου και νομίζω ότι αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο. Έχετε αναφερθεί σε ένα εξαιρετικό μέρος του Bhagavad-Gita. Πάντα με γοήτευαν αυτά τα λόγια του Σρι Κρίσνα προς τον Arjuna:

"Αφιερώνοντας όλες τις πράξεις σε Μένα και με το μυαλό σου σταθεροποιημένο σε Μένα, απελευθερωμένο από τα αισθήματα ελπίδας και λύπης και θεραπευμένο από πνευματικό πυρετό, Arjun, έτσι πρέπει να πολεμήσεις. Γιατί αυτός που έχει παραιτηθεί από όλες τις επιθυμίες και έχει απελευθερωθεί από τα συναισθήματα του «Εγώ» και του «Δικό μου» τελικά επιτυγχάνει ειρήνη». - Bhagavad-Gita: Μια συνομιλία μεταξύ του Sri Krishna και του Arjun

Νομίζω ότι αυτό το μέρος μπορεί να περιλαμβάνει το κρυφό μήνυμα της αλληγορίας του Ιησού. Ίσως η διαταγή "γύρισε και το άλλο μάγουλο" είναι μια εντολή για μια αλλαγή του μυαλού. Είναι μια παρότρυνση για δράση, όχι για παθητικότητα. Να στρέψουμε τα πρόσωπά μας από το "πρόβλημα" και να καθορίσουμε το βλέμμα μας προς τον Θεό.

Τι πιστεύετε γι' αυτό;

Manatita: Δεν ξέρω αδελφέ μου. Ο Sri Chinmoy το εξηγεί αυτό, πιστεύω, στο έργο του «Ο Υιός», βασισμένο στη ζωή του Χριστού. Αυτό δεν είναι όμως το μόνο δύσκολο σημείο.

Ο Χριστός υποτίθεται ότι είπε: «Είμαι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή...» τώρα τι γίνεται με τους Κινέζους και τους Ιάπωνες;

Οι ασιατικές χώρες μας δίνουν ζαϊνισμό, βουδισμό, σιχτισμό, ινδουισμό ... ίσως ότι πιο φιλελεύθερο και ευέλικτο από τις θεμελιώδεις θρησκείες.

Μας δίνουν ταοϊσμό, σιντοϊσμό, κομφουκιανισμό και ούτω καθεξής. Λοιπόν τι ισχύει για αυτό το 67% των θρησκειών του κόσμου.

Για αυτό προτιμούμε να διδάξουμε τις εσωτερικές εμπειρίες ... τη Γνώση; Τότε σε τρεις μήνες ... έξι μήνες ... ένα χρόνο, ακολουθώντας τις Αρχές, η δική σου Καρδιά ή Ψυχή θα σε διδάξει. Έτσι θα μπορείς να βρεις μόνος σου τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Είναι αλήθεια πως η ζωή και οι σωστές επιλογές σε αυτήν στην αρχή τουλάχιστον βασίζονται στην πίστη, αλλά οι εσωτερικές εμπειρίες θα σας οδηγήσουν σε μέρη που η Μανατίτα δεν μπορεί. Ο μυστικισμός είναι πολύ πραγματικός και η Χάρις θα σας διδάξει όλα τα πράγματα.

Μέσα από αυτό, αυτό που είπες είναι εξαιρετικό! Δώστε στον εαυτό σας στον Θεό ... παραδώστε τη μικρή θέλησή σας στο Ανώτατο Θέλημα και τότε ο ίδιος ο Κύριός μας, θα περπατήσει μαζί σας.

Ιωάννης: Προφανώς με πειράζετε! Λέτε ότι δεν ξέρετε και μετά δίνετε μια υπέροχη απάντηση! Ταυτόχρονα βάζετε στο τραπέζι μια άλλη πανέμορφη φράση του Ιησού:

"Είμαι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή..." και μετά δίνετε το κρυμμένο μήνυμα λέγοντας:

" Για αυτό προτιμούμε να διδάξουμε τις εσωτερικές εμπειρίες ... τη Γνώση; Τότε σε τρεις μήνες ... έξι μήνες ... ένα χρόνο, ακολουθώντας τις Αρχές, η δική σου Καρδιά ή Ψυχή θα σε διδάξει. Έτσι θα μπορείς να βρεις μόνος σου τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις."

Πιστεύω ότι ο Ιησούς ήρθε για όλους τους αναζητητές του κόσμου, όχι μόνο για εκείνους που αποκαλούν τους εαυτούς τους Χριστιανούς. Άλλωστε, ποιοι είναι οι σωστοί Χριστιανοί; Ποιος έχει την αλήθεια; Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί λένε ότι έχουν δίκιο και ότι τα άλλα χριστιανικά δόγματα είναι αιρέσεις! Ο καθολικισμός λέει το ίδιο, και πάει λέγοντας!

Ο Ιησούς έπρεπε να μιλήσει σε ανθρώπους που δεν είχαν γνωστική βάση για να κατανοήσουν τον Πνευματικό τρόπο ζωής. Έτσι έπρεπε να μιλήσει με παραβολές που ταυτόχρονα ήταν και αλληγορίες, αφήνοντας κρυμμένο πίσω από τις λέξεις το μήνυμα για τον αναζητητή. Έτσι στη φράση "είμαι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή ..." Νομίζω ότι δεν μιλάει για τον εαυτό του ως Ιησού, αλλά για τον Χριστό που ζει μέσα σε όλους μας. Για τον Εσωτερικό Θεϊκό Εαυτό μας που είναι ο Υιός του Θεού. Η Καρδιά και η Ψυχή που αναφέρατε στην απάντησή σας. Αυτός είναι ο Δρόμος, η Αλήθεια και η Ζωή. Είναι οι Αρχές της Πνευματικής Ζωής: καλοσύνη, αγάπη, έλεος, ανεκτικότητα, ολόψυχη αυτοδιάθεση ... όλα εκείνα που έχετε επισημάνει επανειλημμένα κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το υπόλοιπο 67% των θρησκειών του κόσμου, που αναφέρατε, είναι λάθος, διότι μέσα από τις θεολογικές μου σπουδές ανακάλυψα ότι ο πυρήνας είναι ο ίδιος για όλες τις θρησκείες, ο πυρήνας είναι τα τελευταία λόγια σας:

"Δώστε στον εαυτό σας στον Θεό ... παραδώστε τη μικρή θέλησή σας στο Ανώτατο Θέλημα και τότε ο ίδιος ο Κύριός μας, θα περπατήσει μαζί σας.".

Ναι, αδελφέ μου, οι εσωτερικές εμπειρίες μας θα μας οδηγήσουν σε μέρη που κανένας άλλος εκτός από τον Εσωτερικό Εαυτό, τον Χριστό, τον Βούδα, τον Κρίσνα -βάλτε εσείς το όνομα που επιθυμείτε. Ο μυστικισμός είναι πολύ πραγματικός και η Χάρις θα μας διδάξει όλα τα πράγματα. Σας ευχαριστώ που μας το υπενθυμίσατε!

Έχετε κάποιες παρατηρήσεις, αντιρρήσεις ή διορθώσεις πριν περάσουμε στην επόμενη ερώτηση;

Manatita: Όχι, νομίζω ότι το κάλυψες καλά, αν και πάλι χρησιμοποιείς πολύ το μυαλό. O δρόμος της Γνώσης είναι έγκυρο, αλλά η δικός μας είναι ο ο δρόμος της Αφοσίωσης. Μην προσπαθήσετε τόσο σκληρά να πείσετε τους άλλους, γιατί και αυτοί έχουν την ιστορία τους. Στο δρόμο της Καρδιάς, (Bhakti Yoga) προσφέρουμε απλώς υπηρεσία σε επίδοξους αναζητητές, σε εκείνους που είναι δεκτικοί σε αυτό ή η Καρδιά τους δονείται σε αυτό το μήκος κύματος.

Δεν θα θέλουν όλοι να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, καθώς οι ψυχές διαφέρουν. Να θυμάσαι ότι αυτό είναι επίσης εντάξει. Ποτέ μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να πείσεις άλλους. Αποσαφήνισε την θέση σου, ναι, αλλά μην επιμένεις στο να πείσεις. Ο δικός μας είναι ο απλός δρόμος, ο δρόμος της Καρδιάς.

Όλες οι θρησκείες είναι έγκυρες. Είμαστε όλοι ροές στον ποταμό, κατευθυνόμενοι προς τον Ωκεανό της Ευδαιμονίας. Επομένως, ελπίζω ότι καταλαβαίνετε.

Συνεχίζεται...Αυτό το κείμενο είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο μου (στα Αγγλικά) με τίτλο «Manatita, The Lantern Carrier: An Esoteric Journey to Spiritual Philosophy» 

Είναι διαθέσιμο στην Amazon (εδώ) σε μορφή κανονικού βιβλίου (Paperback) αλλά και σε e-book (Kindle Edition).

Μπορείτε να το προμηθευτείτε και στον Αλμυρό από εμένα στο φροντιστήριο και από το πρακτορείο εφημερίδων του Δημήτρη Βέτσικα.

Καλό εσωτερικό πνευματικό ταξίδι σε όσους το διαβάσουν! Η αγάπη μου μαζί σας!

Επίσης όσοι δεν έχετε προμηθευτεί το πρώτο βιβλίο «Παράξενες Μέρες» μπορείτε να το βρείτε:

  • Στην Αθηνά, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία και Πρωτοπορία
  • Στον Αλμυρό στο φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ και στο πρακτορείο εφημερίδων του Δημήτρη Βέτσικα
  • Στον Βόλο στο βιβλιοπωλείο "το κλου" , Ιάσονος και Αντωνοπούλου

On line παραγγελίες στις ιστοσελίδες των βιβλιοπωλείων Πολιτεία και Πρωτοπορία.

Για κάθε απορία, ερώτηση ή παραγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

  • στο email: arvanitisioannis99@yahoo.com
  • να αφήσει μήνυμα στο inbox στο face book (Sean Ireland)
  • σε ένα από τα τηλέφωνα 6974459481 και 6970258303.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

 

Η αγάπη ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ. Κι αν δεν ταιριάζουν, τότε ευγενικά τα μεταμορφώνει ώστε να αγκαλιάσουν το ένα το άλλο!

Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου.Τα χειρότερα από αυτά είναι τα λάθη που έβλαψαν και προκάλεσαν πόνο σε άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν ήταν πρόσωπα αγαπημένα ή όχι. Ο πόνος είναι ο ίδιος. Αυτές είναι οι πληγές που με πονάνε περισσότερο, οι πληγές που τα λάθη μου δημιούργησαν σε άλλους ανθρώπους.

Πλησιάζουμε. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σε λίγο θα αντικρίσω ότι πιο σπουδαίο μπορούν να δουν τα μάτια ενός ανθρώπου. Νιώθω πως όλη μου τη ζωή ετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή. Όλη μου η εκπαίδευση, η μελέτη, οι θυσίες, έγιναν με την ελπίδα της εκπλήρωσης αυτής της προφητείας. Και να που τώρα είμαι εδώ.

© 2021 Το blog του Ιωάννη Αρβανίτη. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!