Μια προσευχή

2017-12-09

 Εσύ είσαι το αγαπημένο παιδί Του Θεού. Μην το ξεχνάς. 

   Πατέρα μου αγαπημένε, Εσύ μόνος υπάρχεις. Τα πάντα είσαι Εσύ, τα πάντα είναι φτιαγμένα από την αγάπη Σου και για αυτό τα πάντα είναι ευλογημένα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι δικό Σου. Κάθε στιγμή είναι γεμάτη από τα θαύματα Σου, γεμάτη από τα δώρα Σου, γεμάτη μαγεία και ομορφιά.

   Αξίωσε με Πατέρα μου να το θυμάμαι αυτό την κάθε μου στιγμή και να μπορώ να βιώνω με όλο μου το είναι αυτή την ομορφιά. Αξίωσε με να γεμίσω το πνεύμα, την καρδιά μου, την ψυχή μου και το σώμα μου με την αλήθεια ότι δεν μπορεί να μου λείψει τίποτε που έχω ανάγκη, γιατί Εσύ είσαι η ανεξάντλητη πηγή όλων των αγαθών, υλικών και πνευματικών.

   Αξίωσε μας όλους να γεμίσουμε την ύπαρξη μας με την αλήθεια ότι ζούμε μέσα Σε Εσένα και Εσύ Είσαι ο απέραντος ωκεανός της αφθονίας. Ο καθένας μας μπορεί να πάρει ότι χρειάζεται χωρίς περιορισμό, έτσι δεν υπάρχει έλλειψη. Βοήθησε μας να μην την φέρνουμε εμείς στην ζωή μας με την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού μας από Εσένα.

   Σε ευχαριστώ πατέρα μου για όλους τους συνάνθρωπους μου, για όλα τα πλάσματα Σου και την δημιουργία Σου, γιατί μέσα σε αυτούς βλέπω την αγάπη Σου να εκφράζεται με άπειρους τρόπους. Μέσα από την διαφορετικότητα συνειδητοποιώ κι εγώ τη δική μου ομορφιά.

   Αξίωσε την καρδιά μου να μεγαλώνει μέσα στην αγάπη Σου για να μπορέσει να αγκαλιάσει όλη την δημιουργία σου, κάθε πλάσμα, κάθε μορφή ενεργείας, κάθε σωματίδιο της ύλης κάθε πνευματική οντότητα.

   Βοήθησε με να κάνω την αγάπη μου αντίδωρο στην δική Σου αγάπη. Αξίωσε με, με κάθε σκέψη μου, κάθε λέξη μου και κάθε πράξη μου να μπορώ να δοξάζω Το Όνομα Σου. Να γίνομαι αγωγός καθαρός, διάφανος κρύσταλλος, και να αφήνω το Φως Σου να γεμίζει το κόσμο Σου και μέσα από μένα. Να γίνομαι έτσι ευλογία για όλα τα αδέλφια μου. Γιατί αυτή είναι η πραγματική ευτυχία. Η προσφορά αγάπης είναι η πραγματική ευτυχία.

   Σε ευχαριστώ γιατί Εσύ δίνεις υγεία και δύναμη στο σώμα μου ώστε να χαίρομαι τον υπέροχο κόσμο Σου. Εσύ το δημιούργησες κι Εσύ το ανανεώνεις κάθε μέρα. Δεν υπάρχει πόνος ή ασθένεια όταν αφήνω την Δύναμη Σου να γεμίζει το σώμα μου. Αξίωσε με να θυμάμαι πως κάθε τι που τρώω ή πίνω είναι το Σώμα και το Αίμα σου αφού τα πάντα είσαι Εσύ κι έτσι γίνονται ευλογία, υγεία κι ομορφιά στο σώμα μου. Σε ευχαριστώ γιατί ένα όμορφο και υγείες σώμα είναι ο καλύτερος υπηρέτης στην προσφορά της αγάπης μου στον κόσμο Σου.

   Σε ευχαριστώ για την ευλογία που ζω στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και στην δουλειά μου. Υπηρετώντας την αγάπη, γεμίζω από την αγάπη Σου κι έτσι η κάθε μου μέρα γίνεται η πιο υπέροχη μέρα της ζωής μου μέχρι την επομένη. 

 Όσα χρειάζομαι είναι ήδη έτοιμα για μένα από την αγάπη Σου. Σε ευχαριστώ. 


Ημερομηνία: 2017-12-12 13:50
Το Όνομά σας: Rafail Nkv
Email αν θέλετε: rory-1991@hotmail.com
Μήνυμα ή σχόλιο: Πόσο δυνατή και αληθινή Προσευχή. Σε ευχαριστούμε που τη μοιραστηκες μαζί μας. Ένα πραγματικό δώρο για όλους μας!!

Sean Dragon: Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου Ραφαήλ. Χαρά μου να την μοιραστώ αφού κι Εκείνος την μοιράστηκε μαζί μου!Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Η αγάπη ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ. Κι αν δεν ταιριάζουν, τότε ευγενικά τα μεταμορφώνει ώστε να αγκαλιάσουν το ένα το άλλο!

Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου.Τα χειρότερα από αυτά είναι τα λάθη που έβλαψαν και προκάλεσαν πόνο σε άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν ήταν πρόσωπα αγαπημένα ή όχι. Ο πόνος είναι ο ίδιος. Αυτές είναι οι πληγές που με πονάνε περισσότερο, οι πληγές που τα λάθη μου δημιούργησαν σε άλλους ανθρώπους.

Πλησιάζουμε. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σε λίγο θα αντικρίσω ότι πιο σπουδαίο μπορούν να δουν τα μάτια ενός ανθρώπου. Νιώθω πως όλη μου τη ζωή ετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή. Όλη μου η εκπαίδευση, η μελέτη, οι θυσίες, έγιναν με την ελπίδα της εκπλήρωσης αυτής της προφητείας. Και να που τώρα είμαι εδώ.

© 2021 Το blog του Ιωάννη Αρβανίτη. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!