Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα

2018-07-11

Υπάρχει μια μεγάλη μυστική αδελφότητα στο κόσμο, σκοπός της όποιας είναι η πνευματική ανάπτυξη όλης της ανθρωπότητας και κατά επέκταση όλης της δημιουργίας. Ονομάζεται Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα. Μέλη της υπάρχουν παντού. Σε όλους τους οργανισμούς και σε όλες τις θρησκείες και καθημερινά δίνουν τον καλό αγώνα για να μπορέσουν να φωτίσουν τις ζωές μας, ώστε να επιστρέψουμε στην αλήθεια, σπάζοντας τα δεσμά των ψευδαισθήσεων.

Η δράση της είναι σωτήρια για τον κόσμο μας, γιατί χωρίς τις άκοπες προσπάθειες των ανθρώπων αυτών, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο σκοτεινά για την ανθρωπότητα από ότι είναι τώρα. Είναι στην ουσία η μοναδική Αντίσταση στις δυνάμεις του Σκότους, δυνάμεις που προσπαθούν να μας αλλοτριώσουν όλους.

Μακάρι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να συμμετέχουν στον αγώνα αυτό. Έτσι κάποια στιγμή θα υπάρξει ο ικανός αριθμός αδελφών, ο απαραίτητος για να δημιουργηθεί μια παντοδύναμη κοινή συνείδηση που θα ανατρέψει τη δυναστεία του Σκότους.

Η μύηση στην αδελφότητα αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Επιλέγονται μόνο οι πραγματικά έτοιμοι για τον αγώνα. Αυτοί που με την ζωή τους έχουν αποδείξει στα μέλη της αδελφότητας πως είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν το Εγώ για το Εμείς. Αυτοί που ζουν τη ζωή τους με αγάπη και προσφορά.

Είναι ύψιστη τιμή για κάθε άνθρωπο να επιλεγεί από αυτή την αδελφότητα, μέλη της οποίας υπήρξαν μεγάλες μορφές της ιστορίας όπως ο Βούδας, Ο Σωκράτης, ο Ιησούς και τόσοι άλλοι. Δυστυχώς όμως είναι πολύ σπάνιο κάποιος να επιλεγεί.

Για να σε πλησιάσουν τα μέλη της αδελφότητας και να ξεκινήσει η διαδικασία της μύησης, θα πρέπει να δουν σε εσένα ένα απαραίτητο σημάδι. Να ζεις την ζωή σου ευτυχισμένος όταν όλα γύρω σου θα δικαιολογούσαν την δυστυχία. Αυτή η κοινωνία της μιζέριας να σε χαρακτηρίζει παράλογα ευτυχισμένο. Έτσι θα σε εντοπίσουν, γιατί η χαρά, το χιούμορ και η ευτυχία είναι το βασικό γνώρισμα του μυημένου στη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα.

Αν το επιθυμείς λοιπόν, στείλε το σήμα σου... 

Συμμετέχω με χιούμορ, χαρά και ευτυχία στην αλλαγή και την αναγέννηση του κόσμου. 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Ο Θεός μου έδωσε πάλι σήμερα ένα υπέροχο δώρο 86400 δευτερόλεπτων. Θα γεμίσω όσο περισσότερα μπορώ από αυτά με αγάπη και φως, για να Τον ευχαριστήσω.
Να θυμάσαι πως η ποσότητα του νερού που θα πάρεις από τον Ωκεανό περιορίζεται μόνο από το δοχείο που θα χρησιμοποιήσεις. -Sean Dragon