Ένας απλός τρόπος για να απολαύσεις έναν υπέροχο ύπνο!

2018-09-13

Η καρδιά μου μεγαλώνει στην αγάπη μέχρι να μπορέσει να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο. 

Πριν από χρόνια μου είχαν διδάξει έναν υπέροχο τρόπο για να μπορώ να πέφτω για ύπνο αποβάλλοντας τον αρνητισμό και την κούραση της ημέρας. Από τότε κάθε φορά που τον ακολουθώ καταλήγω να κοιμάμαι ήρεμος και γαλήνιος απολαμβάνοντας ένα ύπνο αναζωογονητικό, με αποτέλεσμα το επόμενο πρωινό να ξυπνώ ξεκούραστος και χαρούμενος, γεμάτος υπέροχες μνήμες.

Ξαπλώνω ανάσκελα και τοποθετώ τα χέρια μου στην περιοχή της καρδιάς έτσι ώστε να νιώθω τον χτύπο της. Παίρνω μερικές βαθιές αλλά ήρεμες ανάσες για να γεμίσω πολύτιμο οξυγόνο και στην συνέχεια αρχίζω να αναπνέω ήρεμα με έναν σταθερό αργό ρυθμό. Στην συνέχεια συγκεντρώνω την σκέψη μου στην καρδιά μου. Την σκέφτομαι σαν ένα παλλόμενο φωτεινό αντικείμενο που εκπέμπει φως γύρω του μέσα στο σκοτάδι. Σκέφτομαι ότι το φως αυτό είναι η αγάπη που στέλνω στον κόσμο.

Αφού δημιουργήσω αυτή την εικόνα, σκέφτομαι πως αυτή η παλλόμενη, φωτεινή καρδιά μου αρχίζει να μεγαλώνει. Αρχικά γίνεται αρκετά μεγάλη ώστε να γεμίζει όλο το στέρνο μου, μετά αγκαλιάζει όλο το σώμα μου, μετά αγκαλιάζει όλο το δωμάτιο και την γυναίκα μου που κοιμάται διπλά μου, μεγαλώνει αγκαλιάζοντας όλο το σπίτι και τα παιδιά μας. Στη σκέψη μου συνεχίζει να μεγαλώνει έτσι ώστε σταδιακά να αγκαλιάζει την γειτονιά μου και τους ανθρώπους της, την πόλη μου, την χώρα μου, όλον τον πλανήτη και τα πλάσματα του, το Ηλιακό μας σύστημα και απλώνεται χωρίς όρια.

Συνήθως, μέχρι η καρδιά μου, να αγκαλιάσει όλο τον πλανήτη έχω ήδη κοιμηθεί στέλνοντας αγάπη στον κόσμο και θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραδοθείς στην ευλογία του κόσμου των ονείρων.

Προσπάθησε να το δοκιμάσεις. Θα δεις ότι ακόμα κι αν έχεις περάσει την πιο δύσκολη μέρα όλα θα αλλάξουν, γιατί η τελευταία προσπάθεια της ημέρας σου θα είναι να προσφέρεις αγάπη στον κόσμο που μπορεί να σε κούρασε, να σε πίκρανε ή να σε πλήγωσε στην διάρκεια της ημέρας αυτής. 

Και η αγάπη με ένα θαυμαστό τρόπο μπορεί να αλλάζει όχι μονό το παρόν και το μέλλον αλλά και το παρελθόν. 

Δοκίμασε το ακόμα και αν δεν το πιστεύεις κι άσε την παλλόμενη καρδιά σου να σε κάνει να το πιστέψεις. 

Το σώμα μου ξεκουράζεται και αναγεννάτε μέσα στον υπέροχο ρυθμό της αγάπης που τραγουδά η καρδιά μου. 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Ο Θεός μου έδωσε πάλι σήμερα ένα υπέροχο δώρο 86400 δευτερόλεπτων. Θα γεμίσω όσο περισσότερα μπορώ από αυτά με αγάπη και φως, για να Τον ευχαριστήσω.
Να θυμάσαι πως η ποσότητα του νερού που θα πάρεις από τον Ωκεανό περιορίζεται μόνο από το δοχείο που θα χρησιμοποιήσεις. -Sean Dragon