Είσαι Βουνό κι όχι χαλίκι!

2018-06-10

Η δύναμή μου φαίνεται στις στιγμές της αδυναμίας μου!

  Όλοι μας έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές και είναι δεδομένο πως θα περάσουμε κι άλλες. Στιγμές που δεν θα θέλαμε σίγουρα να υπάρχουν. Στιγμές που θέλουμε να το βάλουμε στα πόδια, να βρούμε ένα ασφαλές καταφύγιο και να ξεφύγουμε από αυτές. Στιγμές που νιώθουμε τόσο αδύναμοι και μόνοι.

  Αυτές τις στιγμές θα θέλαμε να έχουμε μια αγκαλιά για να κλειστούμε μέσα της και να μας προστατέψει. Έναν σύντροφο που θα σταθεί στο πλάι μας και θα μας κρατήσει όρθιους όταν τα γόνατα λυγίζουν.

  Μια τέτοια στιγμή αδυναμίας, όταν πίστευα πως όλα ήταν πια χαμένα, άκουσα μια φωνή μέσα μου να μου λέει: 

«Κοίτα μέσα σου, Είμαι εδώ για σένα. Είμαι ανοικτή αγκαλιά για να σε κλείσω. Είσαι ο γιος μου και δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ. Πάρε το χέρι μου και δες πως είσαι πιο δυνατός από το πρόβλημα. Από κάθε πρόβλημα.»

  Αυτός ο σύντροφος υπάρχει πάντα μέσα μας κι ας το ξεχνάμε. Είμαστε παιδιά ενός πανάγαθου Θεού κι Εκείνος βρίσκεται πάντα μέσα μας και γύρω μας, έτοιμος να μας τροφοδοτήσει με τη δύναμη να κάνουμε θαύματα και να συντρίψουμε κάθε πρόβλημα και κάθε φόβο.

  Την ώρα της ανάγκης και της αδυναμίας λοιπόν, στρέψου σε Εκείνον. Κλείσε τα μάτια, πάρε ανάσα, ηρέμησε και ευχαρίστησε τον για την δύναμη αυτή που θα σε κάνει γίγαντα απέναντι στο πρόβλημα. Γέμισε το πνεύμα και το μυαλό σου με την γνώση ότι Εκείνος είναι δίπλα σου και δες τους φόβους σου να εξαφανίζονται. 

Την στιγμή της αδυναμίας σου, άσε την Αγάπη Του να γίνει η δύναμη σου. Δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις 

Η αγάπη ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ. Κι αν δεν ταιριάζουν, τότε ευγενικά τα μεταμορφώνει ώστε να αγκαλιάσουν το ένα το άλλο!

Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου.Τα χειρότερα από αυτά είναι τα λάθη που έβλαψαν και προκάλεσαν πόνο σε άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν ήταν πρόσωπα αγαπημένα ή όχι. Ο πόνος είναι ο ίδιος. Αυτές είναι οι πληγές που με πονάνε περισσότερο, οι πληγές που τα λάθη μου δημιούργησαν σε άλλους ανθρώπους.

Πλησιάζουμε. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σε λίγο θα αντικρίσω ότι πιο σπουδαίο μπορούν να δουν τα μάτια ενός ανθρώπου. Νιώθω πως όλη μου τη ζωή ετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή. Όλη μου η εκπαίδευση, η μελέτη, οι θυσίες, έγιναν με την ελπίδα της εκπλήρωσης αυτής της προφητείας. Και να που τώρα είμαι εδώ.

© 2021 Το blog του Ιωάννη Αρβανίτη. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!