Χρειαζόμαστε το θαύμα σου

2019-03-01

Να θυμάσαι ότι χωρίς τις δικές σου προσπάθειες ο κόσμος θα είχε πολύ λιγότερες πιθανότητες. 

Λοιπόν μην κάθεσαι γιατί έχεις παρά πολλή δουλεία να κανείς. Θέλω να σου θυμίσω ότι ο πιο όμορφος πινάκας δεν έχει ζωγραφιστεί ακόμα. Το πιο όμορφο ποίημα δεν έχει γραφτεί ακόμα. Η πιο όμορφη μουσική δεν έχει παιχτεί ακόμα. Η πιο ηρωική προσπάθεια δεν έχει γίνει ακόμα. Οι πιο μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα. Η πιο μεγάλη νίκη δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Ο Παράδεισος δεν έχει ξαναβρεθεί ακόμα.

Είναι τόσα πολλά υπέροχα πράγματα που πρέπει να γίνουν και σε χρειαζόμαστε, γιατί εσύ με την μοναδικότητα και την ομορφιά σου είσαι ένα βασικό στοιχείο στην πραγματοποίηση, κάποιων τουλάχιστον, από τα παραπάνω και πολλών άλλων. Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσένα! Κανένας δεν περισσεύει, γιατί είμαστε όλοι μέλη μιας ενότητας που γίνεται πλήρως λειτουργική με τη σωστή δράση όλων μας. Χρειαζόμαστε το δικό σου όνειρο, το δικό σου θαύμα. Μην στερήσεις από τον κόσμο την ευτυχία σου, γιατί όταν εσύ είσαι ευτυχισμένος, όταν όλα τα μέλη αυτής της ενότητας είναι ευτυχισμένα, μόνο τότε ο κόσμος μπορεί να ευτυχίσει.

Βρες τη δύναμη λοιπόν μέσα σου και ζήσε το όνειρο σου, γίνε το θαύμα που όλοι έχουμε ανάγκη να δούμε σε σένα. Πολέμησε την αδράνεια που σου λέει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις και σε κρατά δεμένο σε πράγματα και καταστάσεις που δεν σου αξίζουν. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και αυτό θα είναι αρκετό για να αλλάξεις τον κόσμο. 

Θα είμαι περήφανος αν στον τάφο μου γράψουν: «έκανε το καλύτερο που μπορούσε». 



Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το βιβλίο μου «ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο arvanitisioannis99@yahoo.com ή να αφήσει μήνυμα στο inbox στο facebook (https://www.facebook.com/johnny.arvanitis.90) ή σε ένα από τα τηλέφωνα 6974459481 και 6970258303.

Επίσης το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε:

  • Στην Αθηνά, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία και Πρωτοπορία
  • Στον Αλμυρό στο φροντιστήριο ΠΡΙΣΜΑ και στο πρακτορείο εφημερίδων του Δημήτρη Βέτσικα
  • Στον Βόλο στο βιβλιοπωλείο "το κλου" , Ιάσονος και Αντωνοπούλου

On line παραγγελίες στις ιστοσελίδες των βιβλιοπωλείων Πολιτεία και Πρωτοπορία:

  1. https://www.politeianet.gr/books/9789609566360-arbanitis-ioannis-logeion-paraxenes-meres-292210
  2. https://www.protoporia.gr/paraxenes-meres-p-493773.html. 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Ο Θεός μου έδωσε πάλι σήμερα ένα υπέροχο δώρο 86400 δευτερόλεπτων. Θα γεμίσω όσο περισσότερα μπορώ από αυτά με αγάπη και φως, για να Τον ευχαριστήσω.
Να θυμάσαι πως η ποσότητα του νερού που θα πάρεις από τον Ωκεανό περιορίζεται μόνο από το δοχείο που θα χρησιμοποιήσεις. -Sean Dragon