Ένα καινούργιο ταξίδι...

2018-07-21

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνταξιδιώτες, κλείνουμε ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι, αυτή η κοινή μας περιπέτεια στη Γνώση. Ένας χρόνος μέσα στον οποίο αγκαλιάσατε την σελίδα αυτή με έναν τρόπο που ξεπερνά κάθε μου προσδοκία! Η αγάπη και τα μηνύματα που έχω πάρει από πολλούς από εσάς με κάνουν να πιστεύω ότι η προσπάθεια μου να σας θυμίσω ότι υπάρχει μέσα μας ένας υπέροχος κόσμος που περιμένει υπομονετικά να εκδηλωθεί, ότι η ουσία μας είναι η Αγάπη, κι ας το έχουμε ξεχάσει, έπιασε τόπο. Νιώθω ευλογημένος για όλη αυτή την Αγάπη που έχω δεχτεί και σας ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν για το επόμενο βήμα, αυτό που ήταν κι ο αρχικός μου σκοπός. Ένα βήμα που πολλοί από εσάς μου το ζητήσατε από τις πρώτες μέρες, έπρεπε όμως ο σπόρος πρώτα να «πιάσει» για να μπορέσει να ριζώσει. Κι αυτό το βήμα είναι πλέον εκτός από την οθόνη να συναντηθούμε και στις σελίδες των βιβλίων.

Το πρώτο λοιπόν ετοιμάζεται, έχει πάρει το δρόμο του για το τυπογραφείο και πολύ σύντομα ελπίζω ότι θα μπορεί να είναι στα χέρια σας. Θα είναι ένα βιβλίο λίγο διαφορετικό από τα περισσότερα κείμενα που έχετε διαβάσει από μένα αλλά με την ιδία ουσία. Θα είναι ένα βιβλίο με διηγήματα. Υπάρχουν δυο λόγοι για αυτό.

Ο πρώτος έχει να κάνει με μια υπόσχεση μου στον πιτσιρίκο εαυτό μου, που πριν από σαράντα πέντε χρόνια περίπου, άρχισε να γράφει παραμύθια και ιστορίες και να τις μοιράζετε με χαρά με μικρούς και μεγάλους. Σε αυτό το εαυτό μου, σε αυτόν τον μικρό ονειροπόλο, είχα υποσχεθεί πως το πρώτο μου βιβλίο θα είναι ένα βιβλίο με «παραμύθια» για μεγάλους που θα λένε όμως τις αλήθειες της ψυχής μου. Έφτασε λοιπόν ο καιρός να εκπληρώσω αυτή την υπόσχεση.

Ο δεύτερος είναι ότι ένα βιβλίο με διηγήματα μπορεί πιο εύκολα να πουληθεί ώστε να μαζευτεί το κεφάλαιο για τα επόμενα βιβλία που είναι και ο βασικός στόχος της προσπάθειας μου. Βιβλία που θα περιέχουν κείμενα σαν αυτά που διαβάζετε στην σελίδα μας, κείμενα Θετικής Σκέψης που θα προσπαθούν να σας θυμίζουν πόσο υπέροχοι άνθρωποι είστε κι ότι μπορείτε να κάνετε θαύματα, κι ας το έχετε ξεχάσει. Αυτό, για να τηρήσω μια υπόσχεση που έχω δώσει σε εκατοντάδες μαθητές μου όλα αυτά τα χρόνια. Πως αυτά που τους έλεγα, για να τους στηρίξω και να τους διδάξω το δρόμο της Αγάπης, κάποτε θα γίνουν βιβλία.

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι δύσκολοι - σε πολλά επίπεδα - οι εκδοτικοί οίκοι δύσκολα, επίσης, αναλαμβάνουν την έκδοση οποιουδήποτε βιβλίου δεν είναι μυθιστόρημα! Δυστυχώς λόγω των καταστάσεων δεν μπορώ μόνος μου να καλύψω την έκδοση τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κεφαλαίου για το πρώτο βιβλίο έχει μαζευτεί, κυρίως ως δάνειο που θα αποπληρωθεί από την πώληση του βιβλίου. Έτσι εδώ μπορεί να είναι πολύ σημαντική η στήριξη σας.

Αφενός με την αγορά του βιβλίου. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν κάποιοι από εσάς κάνατε προ-αγορά γιατί αυτό θα βοηθούσε να μαζευτεί και το υπόλοιπο ποσό άμεσα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο arvanitisioannis99@yahoo.com ή στο τηλέφωνο μου (6974459481) ή να αφήσει μήνυμα στο inbox στο face book (https://www.facebook.com/johnny.arvanitis.90).

Αφετέρου με την λογική της «χρηματοδότηση από το πλήθος» γνωστό ως "crowdfunding". Όπως μπορείτε να δείτε στην αρχική σελίδα το site υπάρχει ένα κουμπί που γράφει "donate". Πατώντας το μπορείτε να προσφέρεται ένα χρηματικό ποσό που εσείς επιθυμείτε το οποίο θα προστεθεί στο κεφάλαιο για την έκδοση των βιβλίων. Οποιοδήποτε ποσό, ακόμα και 1€ θα είναι σημαντική βοήθεια, και θα αφαιρείται από την τιμή του ή των βιβλίων, αν θελήσετε να τα αγοράσετε στην συνεχεία.

Ξέρω πως θα αγκαλιάσετε κι αυτή τη νέα προσπάθεια με την ίδια Αγάπη που το έχετε κάνει μέχρι τώρα και σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που θα με βοηθήσετε να διαδώσουμε την Θετική Ενέργεια της Αγάπης και της Ελπίδας σε περισσότερους ανθρώπους. Μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα, γιατί αν αγαπήσουμε τον εαυτό μας, θα αγαπήσουμε τον κόσμο και τότε ο κόσμος θα αλλάξει για πάντα. Χρειάζομαι την βοήθεια σας...

Με ευγνωμοσύνη,

Ιωάννης Αρβανίτης

Ότι προσφέρω μου προσφέρεται...

© 2021 Το blog του Ιωάννη Αρβανίτη. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!